GO BACK
    TO MENU

    Guia per a sessió de parella

    Sesión de pareja
    Consells per la sessió de fotos

    Hola parella!

    Ara que ja s’acosta el dia de la vostra sessió de fotos suposo que us comenceu a preguntar coses tipus: Que hem de fer? Hem de posar?

    A poc a poc i bona lletra! Vaig a donar -vos alguns consells perquè mentre fem les fotos us sentiu còmodes i estigueu a gust (que al cap i a la fi és el més important).

    La idea d’aquesta sessió és fotografiar moments reals mentre gaudiu d’una tarda junts. Així que sobretot sigueu vosaltres mateixos. Esta bé tenir alguna imatge de referència o d’inspiració però perquè això funcioni el més important és que sigueu autèntics! Cada parella té la seva manera de relacionar-se així que no forceu situacions ni postures, simplement deixeu que les coses flueixin.

    Ara és quan penseu … val, molt bé. I això com es fa?

     

     

    Doncs és senzill, només heu d'estar junts. Concentrar-vos en estar junts i gaudir. Riure, fer broma, saltar, jugar, passejar, abraçar-se, agafar-se de la mà o prendre una cervesa a la platja. Tot si val :)

    Durant la sessió farem algunes fotos més dinàmiques, en moviment i altres més estàtiques en què us demanaré que us quedeu quiets en algun lloc. Obriu la ment i deixar-vos portar.

    A la fin la idea és crear noves imatges, crear records vostres, i per això és important que us sentiu identificats a les fotos.

    Pel que fa a l'outfit / estilisme també és important que us sentiu vosaltres mateixos i que estigueu còmodes. Utilitzeu peces que us facin sentir bé i que siguin del vostre estil. Aqui teniu algunes pautes sobre la roba:

    És millor no fer molts canvis de roba. Les fotos han d'explicar una història i si en cada fotografia apareixeu amb un outfit diferent les fotos perden el fil i només serà un collage de fotos boniques. Amb un o dos outfits és suficient, si teniu algun dubte porteu alguna peça més i ja decidirem a l'ubicació les més adequades.

    Eviteu estampats grans (quadres, ratlles) i colors cridaners com vermell i taronja. És preferible utilitzar colors neutres ja que sinó distrauran massa l'atenció a les fotos. La idea és crear fotos atemporals, que no passin de moda d'aquí a uns anys. Podeu fer servir tons neutres, terra, pastís, texans, pantalons negres, vestits amb estampat de flors petites ... qualsevol d'aquestes opcions està bé si és el vostre estil, només es tracta que les fotos es centrin en vosaltres més que en la vostra roba. I si un barret o una gorra és part del vostre estil per descomptat que també heu de portar!

    Els colors que porteu es poden complementar entre vosaltres però no aneu a conjunt l'un amb l'altre. A la fin cada persona té el seu propi estil :) Aquí teniu algunes webs que us poden ajudar a crear combinacions de colors interessants: Coolors.co, Colormind.io, Mycolor.space.

    Pel que fa als complements, no són necessaris per a la sessió, però si us fa especial il·lusió portar un petit ram de flors, una ampolla per brindar o uns vots per llegir-vos serà genial incorporar-lo a les fotos.

    Més abaix us deixo un enllaç a un moodboard amb algunes fotos d'inspiració, però sobretot no oblideu que crearem una cosa nova i diferent, així que ...

    Sigueu vosaltres mateixos i gaudiu de moment!