GO BACK
    TO MENU

    "Àlbum boda informal en plena naturaleza a la Casa de colines Les Tallades | Juanjo Vega, Fotògraf de casaments informals a l'aire lliure a Barcelona (BCN). "

    Un casament informal a la casa de Colònies Les Tallades, Barcelona

    La María i l’Ignasi ho tenien clar: els casaments convencionals no estaven fets per a ells. La parella preferia un casament informal a Barcelona per passar-ho bé amb els seus familiars i amics. Un cap de setmana en una casa de colònies, dormint en lliteres, envoltats de muntanyes i naturalesa; diversió sense filtre, sorpreses inesperades i riures, molts riures. Per això buscaven un fotògraf de casaments lifestyle a Barcelona que fos capaç de capturar l’emoció i autenticitat de cada moment. La parella va voler iniciar la celebració unes setmanes abans amb un reportatge pre casament íntim i espontani al Pantà de Foix, una forma perfecta de trencar el gel i agafar confiança davant de la càmera en un ambient relaxat abans del gran dia.

    “Era dissabte, feia olor de primavera, i els nuvis començaven el seu dia, radiants i amb un gran somriure.”

    El dia del casament la María va apostar per la comoditat i la senzillesa: va triar un vestit de núvia amb un escot en punta poc pronunciat i un delicat cinturó d’encaix. I per al cabell, va completar el seu recollit baix amb algunes floretes blanques que donaven un toc bohemi. Els tons clars van ser part essencial de la decoració i, per descomptat, de l’estilisme de la núvia. El seu ram, elaborat a mà aquell mateix matí pels seus amics, estava compost per flors silvestres en tons blancs, verds i violetes.

    El lloc escollit per a celebrar aquest casament tan especial va ser la Casa de colònies Les Tallades, una masia del segle XIV reformada a prop de Vic, enmig d’un paisatge protagonitzat pels cingles de Tavertet, Guilleries i el pantà de Sau. Un espai singular on natura i festa es van unir per un dia.

    “I llavors va arribar l’instant que ningú podrà oblidar de tota la cerimònia: quan l’Ignasi i la Maria van entrar en escena en una furgoneta camper.”

    I els moments divertits? No van parar. El bon ambient i la música no van deixar que ningú tornés als seus llocs. Va haver-hi banquet, regals, balls improvisats, bromes i molts més records que vaig aconseguir plasmar en emotives fotografies del casament. I aquest sols ha estat un altre capítol d’un llarga història; que ara segueix amb una lluna de mel per terres africanes. Res millor per celebrar la seva nova vida de casats. Bon viatge parella!

    Juanjo Vega Photography Logo

    Localització: Les Tallades    Catering: Les Tallades    Vestit de nuvi: Pedro del Hierro

        Decoració i flors: Handmade    Càmera: Canon 5D MKIV     Objectiu: Canon 35 mm 1.4 II

     

     

    JUANJO VEGA PHOTOGRAPHY

    { Fotògraf de casaments informals a Barcelona, Tarragona, Girona i Costa Brava }

    Get in touch

    Do you want + info?
    Send me a message!

    info@juanjovega.com
    +34.647.72.06.50