GO BACK
    TO MENU

    Boda a Masia Nur Sitges

    Des de fa uns quants anys molts dels casaments que faig son “destination wedding in Barcelona”. Casaments de parelles d’altres països que decideixen venir a casar-se a Barcelona, a Sitges o a la Costa Brava.

    En aquest tipus de boda sempre hi han convidats de tot el món, així que són casaments molt emotius on es reuneix gent que potser trigar anys a tornar a retrobar-se.

    AK y Jörg són alemanys, i uns enamorats de Sitges de fa anys, així que ells van triar  una masia en aquest bonic poble mediterrani per a passar uns dies amb la seva gent (i la seva gosseta) i de pas celebrar el seu casament.

     

     “La Masia Nur és un lloc màgic. En realitat és com una petita vila, amb casetes envoltades de palmeres, jardins i una piscina comunitaria”

     

    El dia de la boda vaig arribar a Masia Nur i va ser com entrar a un petit paradís on tothom gaudia de les seves vacances. Uns convidats es banyaven a la piscina,  d’altres llegien a les hamaques, la núvia i les seves amigues preparaven uns centres de flors…

    L’ambient relaxat d’aquest tipus de casament és genial per a fer fotografies naturals i espontànies de tot el que passa durant el dia.

    La cerimònia que es va celebrar al pati i llavors un cop va acabar vàrem fer algunes fotos de parella. A Masia Nur hi han mil racons bonics per a fer fotos, el més complicat és triar lloc!

     

    “La boda va ser una festa entre amics en una bonica finca d’estil mediterrani”

     

    L’aperitiu a la piscina va ser a càrrec de Sibarum, que per cert també va fer una gran feina amb  lovingtheflowers per a decorar els espais del casament amb un toc mediterrani.

    Finalment, quan es va fer fosc, va començar la festa a la llum de les garlandes i a més a més amb mùsica en directe.  Però hi han coses que un fotògraf de boda no pot explicar ;)

    Va ser un autèntic plaer haver format part d’aquesta destination wedding in Sitges!

    Juanjo Vega Photography Logo

    Localització: Masia Nur    Catering: Sibarum Catering     Florista: Loving the Flowers


     

    JUANJO VEGA PHOTOGRAPHY | Fotògraf de casaments a Barcelona, Sitges i Costa Brava

    Get in touch

    Do you want + info?
    Send me a message!

    info@juanjovega.com
    +34.647.72.06.50